MY STORY

Na het VWO volgde Ilse een jaar de vooropleiding acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Aansluitend deed ze de acteursopleiding aan diezelfde hogeschool.


Haar eerste rol had ze in 2002, bij het theatergezelschap Het Laagland (in samenwerking met de HKU), in het stuk Ifigeneia koningskind, als Klutemnestra. Hierna volgden nog meer theatervoorstellingen, waaronder Lola Lola met Theatergroep Het Vervolg (2002-2003), onder regie van Léon van der Sanden en Midsummernightsdream met de Paardenkathedraal (2007-2008), onder regie van Dirk Tanghe.


Vanaf februari tot april 2004 had Ilse een rol in Onderweg naar morgen. Ze speelde Nico Swaab, een eigenwijze, roekeloze, doortastende toneelschoolstudente. In mei 2004 volgde een korte film, genaamd Lotus in het kader van het Peer Wittenbolsfestival.

Vanaf januari 2006 tot en met februari 2007 had ze een grote bijrol in de televisieserie Lotte op Talpa. Hierna volgde gastrollen in o.a. De co-assistent, Dokter Tinus, Familie Kruijs, Divorce, Penoza, Heer en Meester, Moordvrouw en Dokter Deen. Ook speelde zij de vrouw van een voetbalhooligan in de film Roffa. Momenteel heeft ze een vaste bijrol in de jeugdserie Spangas.

Ilse was in meerdere commercials te zien van onder andere Calvé, Celavita en Optimel. Daarnaast spreekt zij ook met regelmaat commercials in en spreekt ze de rol Jennifer in van de Netflixserie Katie and Alexa.


Samen met 2 vriendinnen vormt zij closeharmony groep Woman in white, waarmee zij geregeld optreedt in het land.


Geboren 17-05-1976 te Rotterdam

GET IN TOUCH


Agent Linda Speelman, MTA, Amsterdam

Email: linda.speelman@montecatini.nl

       ilse@ilseheus.nl

PHONE Acting +31 205356200


PHONE Stemtherapie & Training

+31 6 14529945


LATEST PROJECTS


© Copyright. All Rights Reserved.